Bara några meningar till

Jag och Manda har beslutat att skriva C uppsatsen tillsammans. Det känns som en lyckad kombo faktiskt. Vi jobbar bra ihop och kompletterar varandra. Sen att varken ämne eller typ av studie är vald är en annan liten pyttedetalj...

Gud vad nöjd jag är över mina nya fina träningströjor! En knallrosa, en knallgul och en knallblå och underbart sköna. Bra tips Marie :)

Äh, det har verkligen inte hänt något spännande idag så det finns inte så mycket kul att skriva just nu. Ska kanske göra mig en kopp te i stället.

Kapare

Dagens kap:
  1. Betalningsluckan vid toaletten i Kista galleria var stängd så jag kunde kissa gratis.
  2. Ett par jättesöta marinblå tygskor för 149 riksdaler.
  3. Tre stycken mycket färgglada och sköna t-shirts att träna i för 99 kr totalt.
Jag gillar alla tre skarpt! :)

sambofälla?

Slött slött värre...

Sammanställning av söndagen 28/3: vaknade tio i tio. Gick upp kl tio. Fixade frukost med rostat bröd och kaffe som vi åt i soffan. Fortfarande i soffan timmar senare och har hunnit spela spel på älsklingens iphone, kollat på tv och läst alla bloggar. Vi åker till sjöstan för att läma igen två filmer, hyra 2012, köpa godis, cola och pizza. Vi är hemma igen halv tre, käkar pizzan och kollar på filmen. Den var dålig. Fortsätter att spela spel och känner ett stort behov av att gå ut. Går ut och klappar en söt katt. Går in igen och lägger mig i soffan med datorn.

Så kan det se ut om man vill unna sig en riiiiktigt slapp dag med sin älskling. Kallas det sambofällan?
Jag kan ju iaf försvara oss med att vi tränar tillsammans fyra gånger i veckan...

Kusinträff och jordtimme

Vad trevligt det är med spontanträffar :)

Jag umgicks hela dagen igår med min kära kusin och hennes pojkvän och det var superkul att ses igen. Synd att det blir så glest mellan träffarna :( En shopping/fika-dag på stan slutade med ruggigt väder och en kopp te krävdes för att få fart på blodcirkulationen igen. Den följdes upp av middag på en spik men det var helt okej. Det var kul att de fick komma och se lägenheten som vi kämpat med rätt länge och vi kom till och med ihåg att släcka ned och tända stearinljus när klockan slog earthhour. Det blev en kopp kaffe i soffan för att få slappa lite.
Hoppas att vi kan ses igen den 24:e april då det är släktträff i Västerås. Eller så hittar vi på något annat :)

Idag blir det luuugnt! Älskling har lite ont i håret och jag har blåsor på fötterna efter stadsvandring och träning. Detta innebär film (tänkte hyra 2012), en bra bok, plockgodis, te och kanske skräpmat, vi får se. Peace out!

Överdos?

Förresten! Jag läste på aftonbladet.se att sångaren i Foo Fighters blivit inlagd på sjukhus för oförklarliga bröstsmärtor.. De kom fram till att det berodde på koffeinöverdos. Snuben hade druckit för mycket kaffe under en period. JAG har haft ont i bröstet ett tag nu och inte vetat varför. Konstigt ont, liksom innuti. Och jag har druckit enorma mängder kaffe varje dag. Minst en liter... Tänk om det är samma sak som har hänt med mig? Läskigt...

filmisar

Jag såg Slumdog millionaireigår med Marie och Tyson. Fattar inte att jag inte sett den förut, den var ju hur bra som hest! Fast otroligt jobbig att se i början... Jag blir mer och mer känslig för tortyr och plågeri, klarar inte av det längre helt enkelt. Men med filtar, ostbågar och goda vänner gick det bra ändå. Fast vi skulle nog ha nöjt oss med den... Det blev en andra film också och den var bara konstig :) Jag säger till Marie för ingen annan fattar: Mechhiko by Labögo, hehe.

Men det bästa av allt är att vi varit så himla duktiga med grupparbetet att jag kommer att va ledig fram till måndag klockan ett :) Fast det är klart att viss redigering kommer att krävas av arbetet och eftersom det är jag som har det på min dator kommer det nog att bli jag som får göra det. Om jag inte typ åker till Manda och kräver hjälp :) På fredag ska vi ha middag med Göran och Vero. Eller så blev det på söndag... Full koll! :P

Men nu blir det kaffe...

kvarker?

Följande konversation utspelades mellan mig och min skrutt förut:

Rille: tror du att mikrokosmos finns?

Jag: jag vet faktiskt inte riktigt vad det är för något...

Rille: det är där kvarkerna bor...

Jag: är det där som kvarkarna bor, menar du?

Rille: jaa...

Hahahaha! Intelligens på hög nivå i vårt förhållande ikväll

Kulkul ibland

Tur att det finns så många trevliga och roliga människor i skolan som man kan skratta med, annars hade jag aldrig orkat igenom alla tråkiga bitar. Det medicinska är kul, forskningsmetodiken är mindre kul... Men jag hade alla rätt på omtentan i alla fall så nu är det bara tredje delen om någon vecka som ska avklaras... Fy vad trist.

Fast lägenheten är jättefin i sina nya kläder :) Eller vad man ska jämföra det med. Nya hyllor är på plats, likaså en hallspegel och ett sopsorteringsystem som ska spara lite på miljön. Snyggt och bra för samvetet :)

Imorrn är det filmtajm med Marpis igen. Vet ej vilken film som står på ordningen men förhoppningsvis är den lika bra som den förra vi hyrde. Och jag hoppas också att vi ska kunna lösa hur Tusse ska kunna följa med för jag saknar honom nu... Lilla energibollen :D

suck gäsp stön

Jag står helt handfallen efter dagens seminarier.. Examinationsseminarier dessutom. Det var det absolut tråkigaste jag varit med om än så länge år 2010! Men jag hann iaf rita ett väldigt detaljerat påskbrev som Amanda fick, och fyra A4-sidor med text fick alla "magar" ifyllda.. Ni vet, alla bokstäver som har ett hålrum typ.. Sen åkte jag hem och slängde mig i soffan av ren tröttma-attack. Fast det är klart, jag köpte en seveneleven brownie på lunchrasten för att hålla humöret uppe. Tyckte jag var värd det efter alla mina träningspass.

Igår körde jag kondition igen och jag var on fire! Sprang och sprang och sprang och blev knappt trött. Efter 65 minuter fick det dock vara nog eftersom Rille stod och väntade på mig.
I kväll får träningen vänta för ögonen går nästan i kors på mig. Jag sov inte så bra heller.. Det har varit fullt krig några dagar och målet har varit sängutrymme. Jag har en förmåga att breda ut mig ordentligt och jag kan inte sova om jag inte har myyycket plats för armar och ben men nu har Rille fått nog och börjat försvara sin del av sängen.. Inte bra inte bra.. För någon av oss.. Vi får se vem som vinner striden i natt...

Fixarfrasse

Idag har vi haft en riktig fixar dag. Det har blivit bilturer till återvinningscentralen, Forum Nacka, Sickla köpkvarter, IKEA Kungens kurva och Bygg Ole/XL. Det har slängts en massa skräp och donerats kläder, inhandlats en ny soptunna till köket, en spegel till hallen med tillhörande hylla, fler hyllor till hallen och det viktigaste enligt mig; en huvudmassagepryl.... Nice!
Sen har det målats, sågats, borrats och skruvats. Och Dolph Lundgren var på Forum Nacka :) Kön fram till honom ringlade sig milsvidd...
Jag hann tyvärr inte träna idag som det var tänkt, men det tar jag igen imorrn i stället.
Jag hörde på nyheterna i morse att typ hela Karlstad och Hammarö är utan vatten på grund av flera läckor. Utom mamma och pappa eftersom de har egen brunn som pappa som tur var fixade i ordning i somras. Det är skönt att veta att resten av familjen har det bra där hemma...

...

Nää vad det här känns surt! Inte alls okej.
Blä.

hatar att va fattig

Tänk om jag inte kan följa med... Jag, Marie och Hettan skulle åka till Kreta i slutet av augusti var det tänkt. Maries mamma och låtsaspappa har kontakter där som gör att man kan få bra priser på hotell men grejen är att resan ner ju också kostar pengar. Jag hade pengar sparade men var tvungen att använda dem så nu är jag barskrapad... De bokar resan ner idag och jag kan inte göra det nu eftersom man måste betala samtidigt. Hoppas att jag kan boka en resa ned senare när jag har fått studiepengarna för jag vill verkligen åka med. Jag har längtat efter sol och värme så himla länge och Richard har ingen lust att resa.
Jag vet hur ledsen jag blir om jag inte kan följa med mina vänner och jag HATAR att det är pengarna som avgör!!!
FAN!

Kvällens resultat:

Fan vad skönt det var att träna idag! Jag stod en timme på crosstrainern och körde skiten ur mig själv rent ut sagt.. Och idag var det en sån skillnad mot förut när jag efter femtio minuter varit tvungen att bryta eftersom jag hållit på att svimma eller spy. Nu gav jag allt vad maskinen tålde och ändå kändes det inte speciellt jobbigt att andas. Andfådd ja, men inte kippa efter luft halv i panik. Resultatet för ikväll: 7,52 km och 718 kcal brända :)

Duktig Hanna *liten klapp på axeln*

Nä, men skämt åsido, det är skönt att känna att orken förbättras så pass snabbt. Det är inte kul att det mesta fysiska känns jobbigt att göra..


Man ska va nöjd för vet du vad...

I love styrketräning!! Det är verkligen min grej. Konditionen ser jag mest som ett nödvändigt ont än så länge (ändras nog med ökande kondis) men gymmet och jag är såta vänner.. Nu sitter jag nedkrupen i soffan under en filt, lite trött i musklerna men nyduschad och med mycket väldoftande hud.

Och middagen blev så himla lyckad! Shit vad gott det var. Nu är ju inte riktigt det här en matblogg, men jag gillar ju faktiskt god mat så jag tänker skriva vad vi åt ändå. Ugnsbakad laxfilé penslad med olivolja och kryddad med salt och citronpeppar, färsk tagliatelle blandad med färsk riven parmesanost och en machetsallad med gurka, tomat, keso, pumpafrön och lite hemmagjord dressing..

Så, det var hela min middag idag :)

Skön helg

Vilken mysig helg jag har haft! Och det behövdes vill jag lova efter allt jobbigt plugg mm.. I fredags kom ju Marie och Tusse förbi men det har jag redan skrivit om så det ska jag inte upprepa. I lördags var det dock dags för la Melodifestivala och Tobbe och Bettan kom redan vid typ fyra tror jag hon var. Vi drack en fördrink som blev på tok för stark men mig gjorde det ingenting.. :) Sedan matlagning med fläskfilé, pommes och bea. Och polenta hade jag gjort till våran lilla veggis.. Det var hur gott som helst!! Jag blandade i soltorkade tomater och riven ost och jag funderar starkt på att laga samma rätt ikväll, fast utan osten den här gången..

Tyvärr så vann ju inte min låt så besvikelsen kändes tydligt i rummet. Salem Al Fakir är och förblir min kung sen jag såg honom live för ett par år sedan.. Men vid det laget hade alkoholhalten stigit en del i kroppen så vi var glada ändå.

Sen igår tog jag och älsklingen en tur till Fjärilshuset i Hagaparken och gick runt och mös med stora färgglada fjärilar och helvilda karpar. Lunch på Nacka Forum där det visst var shlagerturné.. För er som inte vet vad det innebär kan jag berätta att deltagarna i årets melodifestival sjöng sin låt och fick sitta och sDet var fullt av skrikande småtjejer när vi kom in genom svängdörrarna och det förklarades av att Erik Saade satt vid bordet då :)
Sen iväg till Friskis & Svettis där Rille äntligen köpte ett årskort så vi stod en timme i konditionsrummet bredvid varandra och svettades. Till sist på kvällen var det söndagsmiddag hos Agneta och stackars Johan som har krossat axeln och fått en ledprotes.. Ajajaj...

Men en skön helg har det som sagt varit och solen börjar titta fram mer och mer. Vår vår vår!!! Och FULLT av snygga poliser runt skolan idag ;) Nice!

Het hetare hetast

Vi såg en romantisk familjekomedi igår.. Stod det iaf på omslaget. Men shit alltså! Både jag och Marpan satt och tok-dregglade över en kille i filmen. Hetaste kroppen i stada :P Flirting with forty hette den om fler tjejer eller bögar känner för en stund i trans.. Eller kanske killar som gillar lite äldre kvinnor med heta kroppar för Heather Locklear är inte dålig hon heller...

Lill-Tusse var sötare än någonsin och vi hade mysigt hela kvällen. Min favvo-vovve all times! Igår kom han på att det är kul att bita i näsan :) Eller ja.. Han bet ju inte på riktigt. Och det var bara Richard som dög för lekstunderna. Vi tjejer fanns mest där som hans personliga mysmänniskor haha. Sötnöt!!

Filmkväll

Mina små vänner har kommit till oss ikväll :)

Marie och lilla Tyson :)

Vi ska se på film och dricka kaffe och äta glass och mysa :)

Så var det klartt!

Oh my God! Det var en JOBBIG tenta! Jag skrev och skrev och fick kramp i handen konstant.. Efter ett tag tittade jag upp och märkte att jag var kissnödig. Då hade det gått tre timmar. Bara sådär. Men men, nu är det gjort och jag kan inte göra något mer än att vänta på resultatet och hoppas att det gick vägen. Om om det inte gjorde det hoppas jag att jag bara behöver göra om en del och inte alla fyra.. Det blir lite mindre att koncentrera sig på då..

Nu är det bara till att njuta! Så fort jag kom hem åkte byxorna och tröjan av så nu ligger jag i soffan i min goseklänning och är rätt nöjd att det är över. Det är sol ute, jag har naturgodis kvar i påsen och när älsklingen kommer hem ska vi åka och köpa champagne. Och imorrn kommer Bettan och Tobbe på Melodiafton :) Och vi ska äta kött :D Okej då Tobbe! Måste bara komma på någon bra motsvarighet på vegetarianska som passar till potatis och bearnaisesås... Ett löv?

Ps. På värmländska heter det inte att något är klaaart. Det heter klartt! Med snabbt a och dubbel-t. Ds

I skolan

Sitter i skolan på en ledig dag och pluggar. Vilket underbart liv man lever i tentatider! Jag har i alla fall Manda som sällskap :) Jag ska försöka plugga igenom alla områden och svara på instuderingsfrågor idag så har jag två dagar på mig att svara på gamla tentor.. Kan gå, kan barka totalt... Vi får se :)

Det kändes bättre hemma igår. Vi kramades länge och det kändes bra.

Imorrn ska vi hem till hans kollega på middag. Deras barn är så mysiga så det blir kul.

Och på lördag kommer Bettis och Tobbe på melodifestivalafton!! Tjohoo det ska bli så roligt :) Vi kör middag och hela köret. Förhoppningsvis lite färgglada drinkar också..

Mitt hjärta tillhör dig!

Fick mig en kalldusch i helgen. Fortfarande lite konstigt men bättre. Hoppas jag... Känns lite som att det handlar om livet, men jag ska anstränga mig ja det ska jag verkligen!! För även om det inte är livet det handlar om så är det mitt hjärta. Hela mitt hjärta..

Klarade läkemedelsräkningstentan idag iaf.. 100 % rätt.. Men trots det satt jag kvar i skolan i 6,5 timme och pluggade till nästa tenta som är på fredag. Så imorrn blir det back to school igen kl nio för jag ska träffa Manda och plugga tillsammans. Jag fick träffa hennes lilla vovve igår när jag var hemma hos henne för att räkna matte.

Det var ovanligt svårt att ta sig dit! Tunnelbanan gick med tio-minuterstrafik och när jag äntligen var framme vid Mörby Centrum (ändstation) och hoppa på bussen blev det fel. Jag tog rätt nummer men mot fel destinantion. Vid Danderyds sjukhus fick jag kliva av, vänta tio minuter på tunnelbanan och åka tillbaka till Mörby. Där behövde jag iofs bara vänta 6 minuter på rätt buss och två hållplatser senare var jag hos Manda och Ajax. Liten sötis :)

Tack för att du finns

Tack för att du kom förbi igår när det var struligt och jag inte ville vara ensam. Du och din lilla kille var precis vad jag behövde för att sluta grubbla ett tag!

Nu ska jag fortsätta att plugga om hjärtat och dess akuta problem. Lite ironiskt...

Tack för den!

Är ledsen och arg. Påhopp och taskiga ord är ingenting för en fredagskväll. Jag har ingen lust att vara ensam och bara sitta och grubbla men det blir tydligen så när folk inte ringer upp fast de sagt att de ska. Just nu suger allt!

Drinkalternativ

Hallå igen! Jag har varit dålig på att uppdatera ett tag nu men det har mest varit plugg, plugg, plugg hela tiden.. Det närmar sig tenta och jag har myyycket kvar att läsa ännu.. Varje del som ingår på tentan skulle kunna fylla en hel tenta var för sig men visst är det så mycket roligare att ha alltihopa samtidigt? Nope! Inte direkt va..

För att svara på Görans fråga så drack vi Rosa Pantern, Cosmopolitan och en egenskapad drink. Rosa pantern är mjölk, likör 43 och grenadine. Cosmo är vodka citron, cointreau, tranbärsjuice och en splash citronsaft. Min egna var vodka, malibu mango, cointreau, citron- och limesaft, apelsinjuice och lite grenadine som gjorde drinken fint rosa i botten :) Och så var det kaffe med mjölk och amaretto. Gött gött!!

Kl fyra imorrn ska jag ha en gymgenomgång med en PT och som tack tack till mig själv för att jag tränar köpte jag träningskläder för 950 kronor idag! Två par byxor (ett par långa och ett par capri) och två svarta t-shirts. Måste köpa nya skor och fler sportBHs också, men det får vänta lite..

Skallebank..

När jag vaknade av att larmet ringde på min döda mobil (hur?) kl nio i morse kände jag mig inte direkt på topp. Drinkarna från kvällen innan gjorde sig påminda och jag mindes att hela dagen skulle behöva ägnas åt pluggande så jag gjorde det enda rätta. Jag stängde av larmet och drog täcket över huvudet och somnade om.

Nästa gång jag vaknade var kl tolv. Då masade jag mig upp till soffan och knäppte på tvn. Som tur var visade Mtv ett the Hills marathon så det var bara att sätta på en kanna brunt och bänka sig framför smaskiga intriger som inte hade ett dugg med mig att göra.. Efter ett par timmar åt jag gårdagens tacorester till lunch och stängde av tvn.. Sen dess har jag faktiskt varit duktig. Jag pluggar och pluggar men det känns inte som att något blir gjort.. :( Berget av böcker och åhörarkopior krymper inte ett dugg så jag fattar inte riktigt hur jag ska hinna till tentan.

Eftersom mina kära tjejer känner likadant så slappnade vi av igår hemma hos oss med en massa rosa och gulröda drinkar och en lång omgång av jag har aldrig.. Så nu vet vi betydligt mer om varandra ;)

Puss på er och tack för igår!

Tjatter och skratter

Första mars idag! Mars april har knopp i håret sjunger man ju.. Men idag är det snöoväder igen och till veckan ska det bli kallt igen. Det betyder is på gatorna och trottoarerna som en massa personer kommer att halka på. Idag är det som sagt 1 mars och jag och mina tjejer från skolan har bestämt sedan ett tag tillbaka att idag är dagen då vi ska sitta och snacka en massa strunt och dricka rosa drinkar tillsammans :) Vi skulle ha varit hos Marie egentligen men vissa omständigheter gjorde att vi nu istället ska va hemma hos mig. Baby kan skatta sig lycklig som får en massa söta tjejer hos sig hela kvällen ;) Tjattrandes och skrattandes när han ska sova... ;) Nåja, han har just köpt en ny iphone så det är inte synd om honom!

En av oss håller som bäst på att sluta röka. Det absolut smartaste jag hört på länge! Bra jobbat att ta beslutet och ta tag i abstinensen som kommer som ett brev på posten. Kan inte va lätt :( Jag vet inte hur det känns för jag har aldrig rökt men tydligen ska abstinensbesvären vara värre än för en person som ska sluta med heroin. Och det har man ju hört ska va förjävligt..

Jaja, Manda och jag sitter iaf och pluggar inför tentan nästa fredag och sen ska vi bege oss till Nacka Forum och handla atteraljer inför kvällen :)

Vi ses gott folk!

RSS 2.0